Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nogomet u drugom planu

Životna drama zvijezde Cityja, Guardiola stao uz njega: ''Slobodan je da ode kad hoće''

S obzirom na važnost Davida Silve za Manchester City, navijače vodeće momčadi Premierlige trebala bi zabrinuti činjenica da bi Guardiola ponovno mogao ostati bez njega.

Pep Guardiola i David Silva (Foto: AFP) (Foto: Afp)

David Silva vratio se u momčad Cityja protiv Watforda nakon što je propustio nekoliko utakmica zbog privatnih razloga. I odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. Međutim, Guardiola je otkrio kako bi se opet mogao vratiti kući.

''Obitelj je najvažnija'', rekao je Guardiola i nastavio:

''Možete vidjeti koliko nam je David bitan, ali ne znam koliko će dugo biti ovdje. Slobodan je da ponovno ode kući ako bude trebao. Nije bitno ako ne osvojimo bodove u njegovom odsustvu. Obitelj je najvažnija'', jasan je bio Guardiola.

Silva je uz De Bruynea najvažniji igrač Cityja. Njih dvojica pokretači su svih akcija u Guardiolinoj momčadi i dvojac u čijim je nogama lopta najsigurnija.

Nažalost, Davida Silvu zadesila je životna drama za koju se vjeruje da je povezana s njegovom partnericom Yessicom Suarez Gonzalez i njihovim sinom Mateom koji se rodio ''iznimno prerano''.

U toj situaciji Guardiola je učinio najmanje što je mogao, jer u ovom trenutku Silvi je nogomet u drugom planu. I trebao bi biti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider