Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
glasni kritičari

Pep sarkastično opleo po engleskoj tradiciji, Klopp se složio s njim: "To je zločin"

"Čini se da možemo reći bilo što, ali nitko ne sluša", kritičan je bio Klopp.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska se priprema za tradicionalno bogatu nogometnu božićnu ponudu, ali poslastica za gledatelje istovremeno je i noćna mora za trenere.

Neke momčadi odigrat će dvije utakmice u manje od 48 sati, a glasni kritičari zgusnutog rasporeda opet su bili Pep Guardiola i Jürgen Klopp, dvojac velikih rivala koji u svakoj prilici kritizira odgovorne i poziva na rasterećenje, prije svega zbog zdravlja igrača.

"Napisao sam pismo Premierligi i zahvalio im se. Idemo u hladnjak nakon utakmice s Wolverhamptonom da se pripremimo za Sheffield United", rekao je Pep, čiji će Manchester City igrati u gostima kod Wolvesa 27., pa če 46 sati kasnije ugostiti Sheffield.

gol expired Bliži se rastanak Pogbe i Manchester Uniteda? Spreman bogati paket za francusku zvijezdu divider

Klopp je ove sezone bolje prošao od Guardiole - imat će nešto manje od tri dana odmora između gostovanja kod Leicestera i domaće utakmice protiv Wolverhamptona. Međutim, izrazio je solidarnost s kolegama.

"Nijedan menadžer nema problema s igranjem na Boxing Day, ali igrati 26. pa 28. je zločin. Apsolutno nije u redu", rekao je.

gol expired Mandžukić se oglasio nakon napuštanja Juventusa i još jednom dokazao kakav je gospodin divider

"Ove sezone igramo 26. i 29. i to nam je kao praznik. Razumijem sve one koji kažu da se to ne bi trebalo događati. To nije kukanje", rekao je Klopp i opet se obrušio na organizatore.

"Čini se da možemo reći bilo što, ali nitko ne sluša. Tijelo treba određeno vrijeme za oporavak prije novih napora. To je znanost, ali potpuno se ignorira", rekao je Nijemac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider