Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bili su neustrašivi

Debitanti na Euru izgubili utakmicu, ali oduševili igrom: "Ubuduće nećemo gubiti ovakve utakmice"

Gruzija je hrabro odigrala protiv Turske koja je imala domaćinsku atmosferu.

Willy Sagnol (Foto: Afp)

Izbornik gruzijske reprezentacije Willy Sagnol rekao je da je unatoč porazu njegove momčadi od Turske (3:1), da je "može biti ponosan na izvedbu te na to što je gruzijski nogomet prikazan u pozitivnom svjetlu".

"Nikada nije ugodno izgubiti, ali mislim da možemo biti ponosni na našu izvedbu i na to što smo gruzijski nogomet prikazali u tako pozitivnom svjetlu. Mislim da smo imali jednak broj prilika kao i oni. Uvijek treba gledati širu sliku. Nastup na Euru je rezultat napornog rada u Gruziji, uključivanja mladih u posljednjem desetljeću i ovaj turnir je nagrada za uloženi trud. Malo nam je nedostajalo talenta, malo više iskustva - onih stvari koje ćemo dobiti kroz sudjelovanje na ovakvim turnirima", rekao je Sagnol i naglasio:

"Što ćemo više igrati ovakvih utakmica, bit ćemo bolji. Uvjeren sam da u budućnosti, u sljedećim mjesecima i godinama, Gruzija neće gubiti ovakve utakmice. Uvjeren sam da ćemo ovakvu predstavu ponoviti protiv Češke i već sam uzbuđen zbog pomisli na subotnju utakmicu."

Arda Guler Turski izbornik proslavio rođendan na sjajan način, Modrićev nasljednik skromno o svojoj golčini divider

Pepe i Cristiano Ronaldo Ispisana je povijest europskih prvenstava: U glavnoj ulozi dvije nogometne ikone divider

Euroizazov Euroizazov: Albanac i Hrvatica na gradilištu i u šumi, pogledajte tko je pobijedio u uvertiri utakmice! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider