Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznati gost

Legendarni NBA trener stigao u Lijepu našu: Uživao u domaćim delicijama u elitnom restoranu

Legendarni Gregg Popovich navratio je na odmor u Dubrovnik.

Gregg Popovich (Foto: Screenshot)

Hrvatska se sprema za još jednu turističku sezonu, ali prije nego Nijemci, Česi i Poljaci pohrle na Jadran u kolonama, po domaćim turističkim odredištima zabavljat će se "elitni gosti". Tako je prije nekoliko dana u Lijepu našu ponovo stigao Manuel Neuer, a u Dubrovniku se odmara legendarni NBA trener Gregg Popovich.

Pop je stigao u mondeno hrvatsko turističko odredište i uživa u suncu, moru, ugodnoj klimi i, jasno, domaćim specijalitetima. U dubrovačkom restoranu Posat navratio je na večeru, a djelatnici su iskoristili priliku i uhvatili fotografiju s legendarnim NBA trenerom.

"Počašćeni smo zbog posjeta Gregga Popovicha, legendarnog NBA trenera s najviše pobjeda u povijesti. Možete primijetiti koliko je entuzijastično bilo naše osoblje. Dobro došao u Dubrovnik“, objavili su djelatnici Posata uz priložene fotografije.

Manuel Neuer Slavni vratar odmara u Hrvatskoj: Bicklirao po Dubrovniku pa završio kod lokalnog frizera divider

Kilogram jastoga 100 kuna, škampi 620 kuna

Inače, Posat je luksuzni restoran za imućniju klijentelu, a na meniju su delicije poput pagara, kovača, hlapova, škampa… Nude i carpacio od raznih riba, više vrsta vina, a od cijena će se prosječnom čovjeku zavrtjeti u glavi.

Kilogram jastoga je 1000 kuna, a škampe su 620 kuna i to su dva najskuplja jela u ponudi. Riba nije jedina u ponudi, za one koji ne mogu platiti gore navedene cijene, mogu se "snaći“ s piletinom i patkom.

Popovich se rodio u SAD-u, ali vuče korijene iz Lijepe naše, baka mu je s Korčule, a djed mu je Crnogorac. Sa svojim San Antonio Spursima bio je NBA prvak čak pet puta, donedavno je radio isključivo kao trener, a trenutačno uz trenersku obavlja i funkciju direktora kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider