Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekid suradnje

Hrvatski trener ostao bez kluba: Ljetos je bio želja Dinama i Osijeka

Goran Tomić prošle je godine bio želja Dinama i Osijeka, ali na kraju se preselio u Dubai.

Goran Tomić (Foto: Franko Colori/Cropix)

Goran Tomić više nije trener Al Nasra. Sa završetkom prvenstva u Ujednjenim Arapskim Emiratima klub iz Dubaija obavijestio je hrvatskog trenera da neće produžiti suradnju s njim.

Sezonu su okončali na devetom mjestu prvenstvene ljestvice s 27 osvojenih bodova, a hrvatski je trener u 17 ligaških susreta upisao sedam pobjeda, tri remija i sedam poraza.

Ukupno je odradio 23 susreta na klupi Al Nasra s učinkom od deset pobjeda, isto toliko poraza i tri remija.

Marko Livaja Srpski mediji raspisali se o Livaji: "Skandal. Umjesto slavlja odlučio se za uvrede" divider

Na klupu Al Nasra stigao je u studenom prošle godine, nakon što je nekoliko mjeseci ranije otišao iz Rijeke, s kojom je igrao finale Kupa. Tada je Hajduk slavio s 3:1 na Poljudu, a Tomić je nedugo nakon finala zatražio raskid ugovora s klubom s Rujevice.

Mnogi su nagađali da je Tomić sve dogovorio s Dinamom, ali iz Maksimira je ubrzo stigla potvrda da će ih u novu sezonu predvoditi, sada već bivši trener, Ante Čačić. Od tog se ljeta puno toga promijenilo, spominjao se Tomić kao ozbiljan kandidat za klupu Osijek, ali cijeli je posao propao zbog jedne klauzule.

Josip Pivarić Srebrni Vatreni iz Rusije završava igračku karijeru, ovog vikenda odigrat će posljednju utakmicu divider

Tomić, naime, nije smio potpisati za neki drugi hrvatski klub do kraja 2022. godine bez isplaćivanja odštete Rijeci. Zbog toga se odlučio za epizodu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider