Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zadovoljan pristupom

Tomić nakon bolnog poraza: "Napravili smo sve što smo unaprijed dogovorili"

Goran Tomić je bio zadovoljan pristupom igrača unatoč bolnom porazu protiv Dinama.

Zagrebački Dinamo napravio je veliki korak prema obrani naslova prvaka Hrvatske pobijedivši na gostovanju kod Rijeke s 2:1 (0:1) u derbiju 30. kola Prve HNL.

Riječani su poveli već u 6. minuti golom Adama Gnezde Čerina. Dinamo je do pobjede došao preokretom u drugom poluvremenu. U 79. minuti izjednačio je azerbajdžanski reprezentativac Mahir Emreli, a u 86. minuti pobjedu Zagrepčanima donio je Dinamov kapetan Arijan Ademi.

gol expired Dinamo slavio na Rujevici: Rijeka rano povela, Emreli i Ademi preokrenuli u završnici divider

Nakon utakmice svoje dojmove je dao Goran Tomić, trener Rijeke.

"Čestitam Dinamu. Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Napravili smo sve što smo se dogovorili. Imali smo vodstvo, limitirali smo Dinamo u njihovim šansama. Igrom sam bio zadovoljan. U drugome poluvremenu je Dinamo pritisnuo, no imali smo svoje prilike kod 1:0. Mislim da bi s 2:0 utakmica otišla u drugom smjeru", rekao je Tomić nakon bolnog poraza za Rijeku.

"Nismo očekivali da će biti jednostavno. Moram čestitati svojim igračima na borbenosti. Početak utakmice nije bio dobar. Bili smo sterilni i ovo nam je bila B varijanta s igračima koje imamo na terenu, da s Oršićem i Bočkajem raširimo i to nam je i uspjelo. S jedne strane smo imali veći broj ofenzivnih igrača na terenu, a i shvatili smo kasnije da Rijeka nema toliko energije više. Našli smo pravi balans. Pohvalio bih Šutala i Théophilea, koji su odradili taj dobar dio u zadnjih pola sata'', dodao je trener Dinama Željko Kopić.

 

Tablica HNL-a:

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider