Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stipić razočaran

Trener Lokomotive nakon ulaska u finale Kupa: "Ovo je fantastična stvar za nas"

Slaven Belupo je rano poveo, ali u nastavku je Lokomotiva dodala gas i uspjela preokrenuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Belupu je pripalo prvo, Lokomotivi drugo poluvrijeme, ali zagrebački sastav bio je efikasniji od koprivničkog i plasirao se u svoje drugo finale Kupa.

"Presretan sam, ovo je jedan od najboljih trenutaka u mojoj trenerskoj karijeri. Ponosan sam i na stožer i na igrače i na klub jer smo napravili jednu fantastičnu stvar. Znali smo da u drugom poluvremenu oni ne mogu pratiti naš ritam i na tome smo bazirali našu taktiku i to je bio naš plan, da kad oni padnu da mi uvedemo naše igrače koji jednim potezom znaju riješiti utakmicu. Tako je i bilo", izjavio je za HRT trener Lokomotive Goran Tomić.

"Plan je bio da prvo poluvrijeme s jednom muškom igrom pokušamo odgovoriti na njihovu agresiju", poentirao je Tomić koji će kao Šibenčanin u svom rodnom gradu pokušati doći do trofeja.

"Finale na Šubićevcu? Apsolutno me veseli, ali dajte da uživamo dva dana u ovoj velikoj pobjedi."

Stipić: Da smo zabili drugi pogodak...

Tomićev kolega na klupi Slavena, Tomislav Stipić, korektno je čestitao gostima na trijumfu.

"Prvo poluvrijeme je bilo zadovoljavajuće, osim tog gola imali smo i dvije prilike Lulića i samog Glavčića na udarcu od 11-12 metara. Da smo tu zabili drugi pogodak utakmica bi otišla u drugom smjeru. Čestitam Lokomotivi, vidi se da su prava klapa. Željeli smo igrati i dalje, nismo se htjeli povlačiti, Lokomotiva je uvela nove i svježe igrače koji mogu ići jedan na jedan. Čestitam svojoj ekipi na borbenosti, a Lokomotivi na prolazu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider