Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZANIMLJIVO POJAČANJE SVIMA

Brat našeg proslavljenog rukometaša sjajno je branio protiv Osijeka, a sad je otpušten zbog bizarnog pravila

Poznati nogometni vratar, Goran Karačić, ostavio je bez kluba nakon što ga je Adana Demirspor odlučila otpustiti.

Goran Karačić (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)

27-godišnji hrvatsko-bosanski vratar, Goran Karačić, postao je slobodan nogometaš, nakon što je Adana Demirspor raskinula ugovor s njim, iako im je sve dosad bio standardan prvotimac među vratnicama.

Brat ponajboljeg hrvatskog rukometa Igora Karačića, ali i Ivana, koji igra rukomet za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, za Adanu Demirspor branio je od prošlog ljeta, kad je pristigao iz Adanaspora. Nije se nabranio, no ova sezona dobro je počela za njega, budući da je na vratima stajao u svih šest utakmica kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Ove sezone krenuo kao prvi vratar pa završio bez kluba

Tako je branio i u oba susreta protiv Osijeka, no zbog pomalo bizarnog pravila morat će potražiti novi klub. Naime, pravila turske lige nalažu da klub mora prijaviti tri vratara, od kojih dva moraju biti Turci.

Kako se Adana pojačala s reprezentativcem Azerbajdžana, Shahrudinom Mahammadaliyevim, bilo je jasno da bivši mladi reprezentativac BiH više nema mjesta u momčadi.

Uistinu bizarno pravilo koje je svakako vrijedilo podijeliti s vama, no mnogi će ga i podržati, budući da tako Turci pokušavaju dati više prostora svojim državljanima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider