Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ante i Takefusa

Gol i asistencija Budimira u golijadi: Sjajna suradnja s Realovom japanskom senzacijom

Hrvatski napadač nastavio je s produktivnim nastupima za Mallorcu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski napadač Ante Budimir bio je strijelac i asistent u 3:3 (2:2) remiju Mallorce na gostovanju kod Betisa u Sevilli u susretu 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Budimir je svojim osmim golom u sezoni doveo Mallorcu u vodstvo 2:1 u 27. minuti, nakon što je leđima primio  dodavanje Realova igrača na posudbi Takefuse Kuba na pet metara od suparničkog gola, Budimir se odlično okrenuo i zakucao loptu u mrežu.

Asistenciju je naš napadač upisao za konačnih 3:3 kada je u 70. minuti osvojio jednu loptu na 30-ak metara od vratiju Betisa, a zatim je do nje stigao Japanac Kubo koji je potom povukao do ruba kaznenog prostora i uz veliku pomoć domaćeg vratara, koji je vrlo loše reagirao, osigurao dragocjen bod.

Lucky Punch: Najava Wilder - Fury i UFC Spektakl

Mallorca je povela s 1:0 golom Hernandeza (16), dok je Betis poravnao na 1:1 i 2:2 iz kaznenih udaraca koje su realizirali Canales (19-11m) i Fekir (35-11m), a jedino vodstvo domaćima osigurao je veteran Joaquin (48).

Budimir je odigrao čitavu utakmicu za Mallorcu koja je sada 17. na ljestvici sa 22 boda, jedan manje uz utakmicu manje ima 18. Celta koja se nalazi u zoni ispadanja. Betis je 12. sa 30 bodova.

Vodi Real Madrid sa 53 boda, bod manje ima druga Barcelona.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider