Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"maksimir će gorit"

Dinamovci oduševljeni podrškom: "Ostavit ćemo srce na terenu i ući u Ligu prvaka"

Dinamovci su ugodno iznenadili navijače u prvih nekoliko utakmica nove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oko podneva na maksimirskom asfaltu bilo je 32 stupnja, no navijači su strpljivo stajali u redu. A onda ih je iznenadio dvojac iz modre svlačionice, Amer Gojak i Danijel Zagorac, koji je stigao s vodom.

Maksimirske blagajne otvorene su u 10 sati ujutro, a oni najbrži već su stajali u redu. Navijači Modrih žele biti dio ovosezonske europske priče, pa bi u utorak na uzvratu protiv Young Boysa Dinamo mogao imati veliku podršku s tribina.

"Sigurno da sam sretan kada vidim da je ovoliki broj navijača u redu i da će Maksimir gorit", kazao je novinarki Nove TV veznjak Dinama.

* Što im možete obećati kakvi ćete biti na terenu?

"Možemo obećati da ćemo ostaviti srce na terenu i da ćemo proći u Ligu prvaka", rekao je Amer Gojak.

Utakmicu iz Švicarske morat će ponoviti i vratar Danijel Zagorac.

"Ovo je sigurno slika koja nas veseli i daje nam nadu da bi Maksimir mogao bit pun. Podrška nam je apsolutno potrebna i nadam se da ćemo uz pravu podršku doći do željenog rezultata".

Da je interes za pojedinačne, ali i godišnje ulaznice velik, potvrdili su nam i iz maksimirskog kluba. Do sada je prodano i rekordnih 5 tisuća godišnjih ulaznica i iako je to trebao biti konačan broj iz kluba poručuju da će on još rasti.

A i cijena pojedinačnih ulaznica za uzvrat protiv Young Boysa je u odnosu na prošle sezone puno prihvatljivija. Cijena za sjever je 30 kuna, istok je 40, a zapad 60 kuna. Redovi pokazuju što Zagrepčani misle o momčadi Nenada Bjelice, koja ih je na startu ove sezone osvojila borbenošću. Potvrdio nam je i to jedno poznato ime, koji je svoje ulaznice strpljivo čekao u redu.

"Bitno je bolji, bitno je ljepši za gledati. Ja pratim Dinamo od kada sam se rodio. Živim tu nekih 200 metara od stadiona i stari me doveo tu kao klinca i od onda pratim Dinamo. Ovo je jedan od najboljih do sada", kazao je Davor Dretar Drele.

Dinamo u utorak protiv švicarskog prvaka igra za grupnu fazu Lige prvaka, a u Maksimir je iz Berna donio odličnih 1:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider