Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio s bijele točke

Giroud posebno izdvojio jednog dinamovca: "Dobro me poznaje, puno sam utakmica igrao protiv njega"

Olivier Giroud zabio s bijele točke u pobjedi Milana nad Dinamom u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana odnijeli su sva tri boda iz Zagreba. S visokih 4:0 svladali su Dinamo u sklopu 5. kola Lige prvaka na Maksimiru i skočili na drugo mjesto tablice.

Iskusni napadač milanskog sastava Olivier Giroud svladao je Dominika Livakovića, zabio je s bijele točke i odigrao sjajnu utakmicu. Nakon susreta stao je pred novinare i kratko se osvrnuo na uvjerljivu pobjedu protiv Modrih za talijanski Sky.

"Velika pobjeda, dobro smo se pripremili za ovu utakmicu. Htjeli smo otvoriti utakmicu snažno, s visokim pritiskom i da budemo efikasni u završnici. Mogli smo zabiti i više golova, ali zadovoljan sam rezultatom", kazao je.

gol expired Sad je sve jasno: Ovo je jedini način kako Dinamo može prezimiti u Europi ove sezone divider

Cijelu se utakmicu nadmetao s Livakovićem, koji je s nekoliko sjajnih reakcija spasio Dinamo i težeg poraza na Maksimiru:

"Dobro me poznaje, puno sam utakmica igrao protiv njega. Odigrao je sjajnu utakmicu, iako smo pobijedili s 4:0. Da nije bilo njega, možda bismo zabili sedam ili osam golova. Pokušao sam zabiti i drugi gol, ali upisao je nekoliko sjajnih obrana. Sretan sam radi pogotka i radi momčadi“, zaključio je francuski napadač.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider