Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Čestitao svima

Predsjednik FIFA-e uputio pismo HNS-u: "Hrvatski nogomet ima obećavajuću budućnost"

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino obratio se predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gianni Infantino, predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) uputio je pismo čestitke Marijanu Kustiću, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza.

Infantinovo pismo, objavljeno na službenoj stranici HNS-a, prenosimo u cijelosti.

"Poštovani predsjedniče,

Hrvatska je prošle subote, 17. prosinca, na velebnom stadionu Khalifa International, osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru pobijedivši Maroko 2:1. Još jednom vam iskreno čestitam na novom uspjehu hrvatskog nogometa.

Također bih želio izraziti našu iskrenu zahvalnost vašoj reprezentaciji za njen doprinos uspjehu ovog 22. izdanja FIFA Svjetskog prvenstva, koje je bilo nezaboravna proslava nogometa, ne samo zbog izvanredne izvedbe vaše momčadi.

Osobno sam bio jako sretan i ponosan što sam u vašoj nazočnosti mogao prisustvovati svim utakmicama hrvatske reprezentacije, dvaput protiv Maroka, odnosno protiv Kanade, Belgije, Japana, Brazila i Argentine.

Prenesite moje čestitke svima koji su pridonijeli ovom rezultatu, igračima, izborniku Zlatku Daliću, ali i tehničkoj i liječničkoj ekipi i, naravno, navijačima koji su u Katar došli u velikom broju.

Takvi rezultati uvijek se temelje na napornom radu, profesionalizmu i posvećenosti detaljima, kao i strasti i ljubavi prema igri. Sve ovo jamči obećavajuću budućnost i nedvojbeno će utrti put budućim uspjesima.

Želim Vama, poštovani predsjedniče, dragi Marijane, puno radosti, zdravlja i sreće u Novoj godini.

S poštovanjem,

Gianni Infantino", stoji u pismu iz FIFA-e.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider