Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerojatno će ju odbiti

Najpoznatiji stručnjak za transfere: Dva talijanska kluba žele dva igrača Hajduka, prvu ponudu su poslali

Brojni klubovi već odavno sondiraju teren za ljetni prijelazni rok.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio objavio je ovog ponedjeljka dvije vijesti vezane za nogometaše Hajduka i njihov možebitni odlazak u Serie A u ljetnom prijelaznom roku.

Di Marzio je prvo naveo kako je Torino poslao prvu službenu ponudu za Marija Vuškovića. Radi se o iznosu između četiri i pet milijuna eura plus bonusi, a premda se s Poljuda o tome zasad ne izjašnjavaju, za očekivati je da će to odbiti i tražiti veći iznos za svog dragulja kojeg još žele i Napoli i Celtic.

Škoti su nedavno dobili odbijenicu, ali u pregovorima s Torinom se ipak otišlo korak dalje, s obzirom da su nedavno s predsjednikom tog kluba na sastanku na sjeveru Italije bili predsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Udinese želi Stanka Jurića

Osim toga, novost je i interes Udinesea za Stanka Jurića. Ovaj 24-godišnji centralni vezni igra jako dobro u posljednje vrijeme i njegove partije nisu promakle skautima koje pohode Hajdukove utakmice. Jurić je pod vodstvom trenera Paola Tramezzanija postao ne samo standardan nego i jedan od najvažnijih igrača.

Jurić je ugovorom vezan za Hajduk do 30. lipnja 2022. i ovo ljeto će klub sigurno ići u njegovu prodaju, tim više jer bi mogli postići zadovoljavajuću cijenu za ovog prilično podcijenjenog igrača.

Kao jednu od Jurićevih vrlina Di Marzio navodi i činjenici da se u proteklih nekoliko mjeseci na neki način aklimatizirao na talijanski nogomet, jer Tramezzani mu je trener, a Marco Fossati glavni partner u veznom redu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider