Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čuvao ronalda, balea...

Hajduk doveo pojačanje: U Ligi prvaka se hrvao s Ronaldom, zabio Liverpoolu

Posljednjeg dana prijelaznog roka Hajduk je ipak popunio rupu u obrani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Hrvatskoj je dva dana uoči nastavka prvenstva na snazi posljednji dan prijelaznog roka. Nakon što je mladi Lorenco Šimić dodatno oslabio obranu Hajduka (otišao i kapetan Kalinić), čelnici splitskog kluba predvođeni sportskim direktorom Marijom Brancom tražili su zamjenu diljem Europe.

Spominjao se u medijima Toni Datković iz Kopra, no na kraju je na Poljud stigao bugarski nogometaš Georgi Terziev iz Ludogoreca. 24-godišnji branič stiže na posudbu uz mogućnost otkupa. Na Transfermarktu pored njegova imena stoji cijena od 1.6 milijuna eura.

Poznat nam je iz utakmica bugarskog kluba protiv Dinama te bugarske reprezentacije protiv Vatrenih u kvalifikacijama kada su naši nogometaši slavili s 3:0.

''Presretan sam što sam došao u Hajduk, klub vrlo dobro poznajem. Nama u Bugarskoj Hajduk je uvijek bio klub velikog poštovanja, tradicije, a ja vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje. Veselim se prvom treningu, utakmicama, a želio bih s Hajdukom u novoj sezoni igrati u Europi'', prve su riječi Hajdukovog pojačanja.

Sa 70 utakmica u nogama za Ludogorec radi se o prilično iskusnom braniču kojeg poznaje i trener Dinama Ivajlo Petev. Zanimljivo, Bugarin je u Ligi prvaka zabio i gol, i to Liverpoolu prije dvije sezone. Protiv Reala je vodio dvoboje s Cristianom Ronaldom i Garethom Baleom, što su neki njegovi suigrači mogli tek vidjeti na TV ekranima.

Terziev bi trebao biti pojačanje za oslabljenu obranu Hajduka u kojoj će se pokušati izboriti za mjesto pored novog kapetana Zorana Nižića, Marko Ćosića i Ardiana Ismajlija.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider