Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
genoa na hrvatski pogon

Dominacija Hrvata u Italiji: U debiju Badelj asistirao, a Pjaca sjajno zabio čim je ušao

Nakon sjajne partije hrvatskog dvojca, Genoa je privremeno izbila na sam vrh Serije A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvoboju prvog kola talijanskog nogometnog prvenstva Genoa je pobijedila povratnika u Serie A Crotone sa 4:1, uz pogodak Marka Pjace i asistenciju Milana Badelja.

Pjaca, koji je potpisao sam dan ranije, za pogodak u premijernom nastupu u dresu Genoe trebao je svega sedam minuta igre. Ušao je u igru u 58. minuti umjesto Gorana Pandeva, a sedam minuta kasnije je lijepo zabio za 4:1.

Odličan debi u dresu Genoe imao je i Milan Badelj koji je upisao asistenciju za treći pogodak domaćina. Badelj, koji je na Luigi Ferraris stigao iz Lazija, igrao je do 68. minute, dok Petar Brlek nije nastupio za domaći sastav.

gol expired Rijeka prodala Čolaka za milijunski iznos i odmah dogovorila pojačanje iz Dinama divider

Golove za Genou zabili su i Mattia Destro (6), Goran Pandev (9), te Davide Zappacosta (34), dok je strijelac za goste bio Emanuel Riviere (28).

U ranije odigranom susretu Napoli je u gostima svladao Parmu s 2:0 golovima Driesa Mertensa (63) i Lorenza Insignea (77).

Verona, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, u subotu je na domaćem terenu protiv Rome odigrala 0:0, a novu sezonu talijanskog nogometnog prvenstva otvorio je susret Fiorentine i Torina. Domaćini su slavili 1:0 pogotkom Gaetana Castrovillija u 78. minuti.

gol expired Hrvat zabio neviđen autogol, igrači nisu mogli vjerovati što je napravio divider

U nedjelju su na rasporedu još dvije utakmice, a sastaju se Sassuolo - Cagliari, te Juventus - Sampdorija.

U ponedjeljak igraju Milan i Bologna, a u srijedu su na rasporedu susreti Benevento - Inter, Udinese - Spezia i Lazio - Atalanta..

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider