Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obožava jahanje

Kći nogometne legende ušla u reality show u kojem dominira – seks: "Najgora noćna mora za svakog oca"

Michael Owen legenda je engleskog nogometa, a 19-godišnja Gemma najstarija je od njegove četvero djece.

Gemma Owen i tata Michael (Foto: Instagram)

Prije devet godina Michael Owen okončao je svoju igračku karijeru u kojoj je uz matični Liverpool igrao i za Real Madrid, Manchester United, Newcastle i Stoke.

Omaleni i brzonogi Englez bio je otkriće na Svjetskom prvenstvu 1998. kada je kao 18-godišnjak briljirao u dresu Gordog Albiona. Nažalost, ozljede su ga spriječile da se svrsta u uski krug najboljih napadača, a možemo reći i neke krive odluke, jer baš uoči sezone u kojoj je njegov Liverpool senzacionalno osvojio Ligu prvaka Owen je odlučio napustiti klub i prijeći u Real Madrid.

Michael Owen: Moja najgora noćna mora

Tog trenutka počela je njegova silazna putanja za koju slobodno možemo reći da je trajala sve dok u Stoke-on-Trentu nije objesio kopačke o klin.

Danas Owen uživa u mirovini i mori neke druge brige, roditeljske prirode. Naime, njegova 19-godišnja kći Gemma odlučila se prijaviti u reality show Otok ljubavi.

Riječ je o reality showu u koji ulaze natjecatelji i natjecateljice željne ljubavi. Sve skupa traje 10 mjeseci, a nakon što je potvrđeno da će Gemma Owen sudjelovati, engleski mediji su počeli opsjedati njezinog oca. Svi su htjeli čuti Michaelov komentar, evo što je izjavio:

"Vijest da moja kći odlazi u tu vilu je moja najgora noćna mora. Ipak, moram reći da u potpunosti podržavam njezinu odluku. Ne sumnjam da će sve nas učiniti ponosnima", kazao je Owen, dodavši da će mu najteže pasti to što će njegova mezimica (Gemma je inače najstarija od njegovo četvero djece) dugo biti odsutna od kuće.

Gemma Owen: Uvijek ću ići za onim što želim

U svojoj prijavi za sudjelovanje Gemma je otkrila da je odlučila ući u ovaj hit show nakon što je završila njena posljednja veća. Najmlađa je natjecateljica ovogodišnje postave, a o svom odnosu prema ljubavi, seksu i vezama je naglasila:

"Proputovala sam cijelu Europu, rekla bih da sam vrlo konkurentna. Kad su veze u pitanju, uvijek ću ići za onim što želim. Ali u isto vrijeme neću nešto zabrljati nekome tko je u dobroj vezi niti stati na put paru koji ima iskrenu vezu. Ne želim niti jednoj djevojci napraviti nešto za što ne želim da se dogodi meni."

Inače, Gemma je strastvena jahačica, obožava konje i njezin Instagram profil uglavnom je posvećen tim plemenitim životinjama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider