Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
forma života

Talijani o Ivanu Perišiću: "Ludi Ivan! Molimo da mu provjerite dokumente"

Ivan Perišić igra u formi života, ali i dalje nema novi ugovor na stolu čelnika Intera.

Ivan Perišić protiv Juventusa (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić s dva je gola u produžetku osigurao Interu osvajanje naslova pobjednika Talijanskog kupa, Inter je u finalu igranom u Rimu svladao Juventus sa 4:2 (1:0, 2:2).

Perišić je prvo u 99. minuti realizirao kazneni udarac, kojim je doveo svoju momčad u vodstvo od 3:2, a u 102. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora još je jednom svladao Perina i postavio konačni rezultat.

Ivan Perišić Hrvatska ima nogometaša kakvog nitko na svijetu nema! divider

Hrvatski reprezentativac odigrao je utakmicu sezone za novi trofej Intera, a nakon dvoboja oduševio je novinare Gazzete Dello Sport.

Talijani ne mogu vjerovati što je Perišić napravio Juventusu, a i hvale njegovu formu u 34. godini života.

Ivan Perišić Perišić podigao prašinu izjavom nakon osvajanja Kupa: "To se ne radi najboljim igračima" divider

''Hrvatski nogometaš je bio najbolji na utakmici. Ludi Perišić je jednostavno neuhvatljiv, nezaustavljivi i neosvojiv. Trebalo bi provjeriti autentičnost dokumenata 33-godišnjaka iz Omiša. Nemoguće je da ovako igra s 34 godine. Jedan je od najstarijih na terenu, ali to se ne vidi i to mu ne smeta jer igra na poziciji koja najviše troši igrača. Na Olimpicu je čak nadmašio samog sebe, drugi više nisu mogli trčati, a on je tek počinjao uništavati Juventus'', piše Gazzeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider