Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijačima se neće svidjeti

Gazda Fiorentine se oglasio o transferu Kalinića nakon rušenja Juventusa

Vlasnik Fiorentine Andrea Della Valle morao je nešto reći i oko transfera ''kralja Firence''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Kalinić zabio je svoj treći pogodak moćnom Juventusu u velikoj pobjedi Fiorentine protiv mrskog rivala iz Torina. Solinjanin je zabio prvi gol, dok je onaj pobjednički djelo još jednog našeg igrača Milana Badelja iako je službeno upisan Chiesi.

Nakon utakmice navijači su bili oduševljeni, ali i Fiorentinin predsjednik i suvlasnik patron Andrea Della Valle. Ipak, morao je odgovarati i an ona neugodna pitanja kao što je i ponuda kineskog Tianjina Quanjiana za Kalinića.

''Čujem da se spominju neke cifre, ali one nisu točne'', poručio je Della Valle o nagađanjima kako su Kinezi ponudili Violama 45 milijuna eura za hrvatskog napadača čija je odštetna klauzula 50 milijuna.

''Trebam vidjeti što se doista događa i razgovarati s Kalinićem da vidim što on želi. Recimo samo da će biti novih ponuda u sljedećim danima. Nemojte me tjerati da kažem još nešto ove večeri kada trebamo uživati u pobjedi.''

Mnogi su ovu zadnju rečenicu u izjavi gazde Fiorentine protumačili kako bi Nikola Kalinić ipak mogao biti prodan Kinezima. Na užas navijača Viola…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider