Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić otkrio

Gavranović za Dnevnik Nove TV prepričao trenutak nakon kojeg se ničeg nije sjećao

Dinamo je vrlo rano postigao dva pogotka Flori u play-offu Europske lige. Prvog je zabio, a za drugi asistirao Mario Gavranović.

Mario Gavranović je u ranoj fazi utakmice protiv Flore u play-offu Europske lige za Dinamo upisao pogodak i asistenciju što se ispostavilo kao nedostižna prednost za goste iz Estonije.

Osim sjajnog učinka, Gavranović je u prvi plan poslije tog dvoboja dospio i zbog izjave trenera Zorana Mamića, koji je otkrio kako je 31-godišnji napadač Modrih u jednom trenutku izgubio svijest i nije se sjećao onoga što je prethodilo na utakmici.

"Bilo je važno, znali smo da svi od nas očekuju prolaz i to su ponekad i najteže utakmice. Dobro smo to odradili, ušli smo u Europsku ligu, nadam se da možemo napraviti ponovno dobar uspjeh kao što smo to uradili prije dvije godine", izjavio je Gavranović za Dnevnik Nove TV.

Morali ste iz igre u jednom trenutku, trener Zoran Mamić je rekao da se uopće niste sjećali cijelog prvog poluvremena. Je li sve u redu sad?

"Sad je sve u redu, u jednom trenutku u utakmici nisam više bio tu skroz glavom pa sam to radio Bruni Petkoviću koji je to prenio ljudima na klupi. Preventivno sam izašao, ali sad je sve u redu."

Može li ovaj Dinamo imati onaj gard kao prije dvije godine kada ste bilježili sjajne europske rezultate?

"Pa, može. Ekipa se je malo promijenila, neki igrači su otišli, neki drugi su došli. Moramo poraditi na još nekim sitnicama koje nam se događaju kada padamo u drugom poluvremenu. Ova ekipa ima kvalitetu za napraviti dobar uspjeh, siguran sam da će se sve posložiti."

Što mogu Dinamo i Rijeka u Europskoj ligi?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider