Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pavičič dostojanstven

Gavranović burno proslavio gol protiv Rijeke: Ovo je njegov odgovor zašto

Mario Gavranović burno je proslavio pogodak na Rujevici protiv bivšeg kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je teško poražen (4:1) u derbiju s Rijekom na Rujevici. Malo tko je to mogao pretpostaviti nakon što su Modri poveli golom bivšeg napadača Rijeke Marija Gavranovića, koji je zimus prešao u zagrebački klub.
Gavranović je postigao lijep gol glavom i burno ga proslavio, što se nije svidjelo navijačima Rijeke.

“Postići gol najljepši je doživljaj u nogometu, a nogomet je moj život. Stoga ne vidim zašto ne bih slavio pogodak u derbiju?“, lakonski je kazao napadač Dinama.

Možda bi mogao upitati Domagoja Pavičića. Za razliku od Gavranovića, Pavičić nije pretjerano bučno proslavio pogodak protiv svojeg bivšeg kluba, bio je puno dostojanstveniji. No, dobro, Pavičić je ipak dijete Dinama, a Gavranović je rođen Švicarskoj, pa može reći da ne gaji baš neke pretjerane osjećaje prema Rijeci. Još je k tome po osobnom priznanju navijač Dinama od djetinjstva.

Drugi će, pak, reći da bi trebao imati više poštovanja prema klubu s Rujevice, jer je upravo u Rijeci revitalizirao svoju karijeru. Kako god, Gavranović se osvrnuo i na težak poraz svoje momčadi:
„Kada napravite toliko pogrešaka, ne možete ni očekivati bolji rezultat. Poveli smo, igrali dobro, a onda se sve naprasno promijenilo“, zaključio je napadač Dinama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider