Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dao mu podršku

Gary Neville o Harryju Kaneu: "Nije dobro, za mene je ovo alarm"

Gary Neville u svom podcastu analizirao je situaciju u Tottenhamu vezanu za Harryja Kanea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometaš Harry Kane ovoga je ljeta izrazio želju da napusti Tottenham i prijeđe u ekipu s kojom bi imao veće šanse za osvajanje trofeja i ostvarivanje boljih rezultata.

Često se u javnosti mogla čuti Kaneova povezanost sa Manchester Cityjem i Manchester Unitedom, ali je ipak ostao u Tottenhamu, a bivši nogometaš i Kaneov sunarodnjak Gary Neville smatra da stvari sada nisu sjajne.

"Situacija je teška jer je Kane u takvom periodu karijere u kojem želi osvajati trofeje. Ovoga ljeta to je javno obznanio međutim Daniel Levy i Tottenham su ga zadržali, na što i imaju pravo jer imaju ugovor", rekao je Neville.

"Nije lako kada vaš najbolji igrač želi otići iz kluba i kada to svi znaju. Nije dobro. Vidjeli smo protiv Crystal Palacea da Kane nije dodirnuo loptu u šesnaestercu, a kamoli šutnuo na gol. Za mene, ovo je alarm. Bit će još više problema kako vrijeme odmiče jer se jasno vidi da nije baš zadovoljan."

Gary Neville priliku za Kanea vidi u Chelseau:

"Chelsea napada titule, treba im napadač i ne vidim zašto Kane ne bi tamo završio, djeluje mi kao odličan posao za sve", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider