Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Bale na okupljanju reprezentacije ''pokopao'' španjolske medije i poslao šamarčinu Zidaneu

Gareth Bale jedva čeka odlučujuće kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. u dresu Walesa te je priznao da je više uzbuđen igrati za svoju zemlju od Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bale se našao u centru španjolske medijske oluje povodom poziva Ryana Giggsa za reprezentaciju, iako nije igrao za Real od 5. listopada. Velšanin nije nastupio od kada je 13. listopada zabio protiv Hrvatske u Walesu, no pridružio se reprezentaciji uoči utakmica protiv Azerbajdžana i Mađarske.

''Definitivno mi je veće uzbuđenje igrati za Wales'', rekao je Gareth Bale uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica u grupi E.

''Bio sam s većinom starijih igrača otkad smo bili mlađi. Kao da se igrate sa svojim prijateljima u parku u nedjelju. To je normalno. U reprezentaciji normalno govorim svoj jezik i osjećam se ugodnije. Ali to ne mijenja ono što radim na terenu. Uvijek dajem 100 posto na terenu gdje god da se nalazim., to je ono čemu težim'', dodao je Bale.

gol expired Hrvatska ide na EURO 2020! Vatreni u sjajnom preokretu pobijedili Slovake! divider

Baleov suigrač Toni Kroos kritizirao je odluku da se pridruži reprezentaciji u trenucima kad ne igra za klub, rekavši kako ''možda ovo nije najbolje vrijeme''.

Bivši napadač Reala Predrag Mijatović također je ''bocnuo'' Balea rekavši da su mu prioriteti ''Wales i golf, a nakon toga Real Madrid''.

Navijači Walesa su na društvenim mrežama ovu tezu shvatili kao častan potez pa su potaknuli jednog navijača da te riječi stavi na velšku zastavu.

''Smatram da je to smiješno da budem iskren, pogotovo neke slike i stvari koje su mi prijatelji poslali. Ljudi ne razumiju i ne znaju o čemu se radi, tako da mi je to jednostavno smiješno'', poručio je velški reprezentativac.

gol expired Novinar Dnevnika Nove TV javio se s Rujevice i otkrio vjerojatni sastav za Slovake divider

''Da Real ovog tjedna igra utakmicu, bio bih spreman i trenirao za tu utakmicu. Možda njima to i ne izgleda sjajno, ali to je samo jedna vrsta slučajnosti. S druge strane,s vi znaju koliko sam strastven prema Walesu'', dodao je Bale.

Walesu trebaju pobjede u dvije posljednje utakmice da bi osigurali plasman na Euro 2020.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider