Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasno je što se dogodilo

Realova zvijezda se konačno oglasila o fotografiji koja je šokirala sve: Ipak je došlo do zabune

Gareth Bale i dalje je igrač Real Madrida s kojim ga ugovor veže do 30. lipnja ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale broji svoje posljednje mjesece u Madridu. Igrač koji je u ljeto 2013. došao u Real Madrid za iznos koji je tada bio svjetski rekord (101 milijun eura) već neko vrijeme ne doprinosi uspjesima Kraljevskog kluba.

Malo je bio ozlijeđen, malo uvrijeđen, malo nezainteresiran, a čak je u jednom trenutku, još tamo 2019. godine, šokirao predsjednika Florentina Pereza u trenucima dok se špekuliralo o možebitnom sporazumnom raskidu ugovora.

"Ostat ću ovdje još tri godine, uzeti tih 51 milijun eura koji mi pripadaju (godišnja plaća mu je 17 milijuna eura nap.a.) i usput ću igrati golf."

Tu izjavu publika na Santiago Bernabeuu nije mu zaboravila niti im je on to uzeo za zlo. Dapače, u nekoliko je navrata davao do znanja kako će on odraditi svoje ugovorne obveze, uredno trenirati i čekati kraj ugovora.

S jednog od treninga nedavno se pojavila fotografija koja je šokirala sve ljubitelje nogometa. Reprezentativac Walesa ispao je osjetno mršaviji, za razliku od fotografije napravljene šest mjeseci ranije, na kojoj je izgledao snažan kao bik.

Mnogi su se pitali što se događa s jednim od najboljih svjetskih nogometaša u proteklom desetljeću, a sad se konačno oglasio i on sam. Sa strelicom uperenom u svoje bedro, Bale je objavio trenutak s istog tog treninga. Očito je kako su uhvaćene u različito vrijeme i kako 32-godišnji Velšanin nema nikakvih problema sa zdravljem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider