Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zajam od 10 milijuna funti

Real se očajnički pokušava riješiti superzvijezde: Moguć i senzacionalan povratak ''kući''

Zinedine Zidane, koji se ranije ove sezone vratio kao trener Reala, ne vidi Garetha Balea u svojim planovima za budućnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid očajnički pokušava riješiti situaciju sa superzvijezdom Garethom Baleom, a kao jedno od rješenja nameće se senzacionalni povratak u Tottenham za sniženi zajam od 10 milijuna funti.

Zidane je izostavio Balea iz momčadi u nedavnom porazu od Real Sociedada i sve je izglednije da će se španjolski gigant i velški reprezentativac ovo ljeto razići. ''The Sun'' tvrdi da Spursi ozbiljno razmišljaju o mogućnosti posudbe Balea, ali da ne postoji mnogo nade za stalan angažman.

Bale zarađuje oko 600.000 funti tjedno u Madridu, a stroga politika Spura vezana za plaću znači da je malo vjerojatno da će moći zadovoljiti njegova trenutne zahtjeve. Međutim, Real je spreman prihvatiti bilo koju ponudu u kojoj bi klub platio 250.000 funti uz naknadu od 10 milijuna funti za sezonu.

Zinedine Zidane i Gareth Bale (Foto: AFP) Zidane više ne računa na najskupljeg igrača Reala: On iznenadio stavom, a klub koji ga želi u problemima divider

Vjeruje se da je Manchester United također zainteresiran za njegove usluge, iako bi Bale možda više volio preseliti u klub gdje je postao heroj te u kojem je proveo šest godina i postigao 56 golova u 203 nastupa.

''Vidjet ćemo hoće li igrati idući tjedan. Fizički je dobro, ali vidjet ćemo za sljedeću utakmicu i iduću sezonu. Jasno je što sam napravio za ovaj tjedan'', kratak je bio Zidane.

Još jedan razlog zbog kojeg bi Bale mogao izabrati Spurse ispred Uniteda jest činjenica da će Tottenham iduće sezone igrati Ligu prvaka, dok se ManUtd mora zadovoljiti Europskom ligom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider