Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utrčali redari i policajci

Hrvatski prvak stigao nadomak Elitne runde Lige prvaka, opća tučnjava nakon utakmice

Hrvatski prvak u futsalu Novo vrijeme Apfel korak je do plasmana u Elitnu rundu Lige prvaka nakon što je u susretu 2. kola skupine 6 Glavne runde u Makarskoj pobijedio armenski klub Leo s 5-3.

Tučnjava nakon futsal utakmice u Makarskoj (Screenshot YouTube)

Makarani su u susretu 1. kola svladali ciparsku Omoniju iz Nikozije s 5-2, a večerašnjom pobjedom protiv Lea praktički su osigurali ulazak među 16 najboljih futsal momčadi Starog kontinenta.

Golove za hrvatskog prvaka zabili su Vedran Kazarić (6:08), Duje Bajrušović (21:44) i Igor Osredkar (24:10, 37:18, 39:59), dok su strijelci za armenski sastav bili Francisco De Campos (4:19, 28:54) i De Luiz Mota (39:53).

Nakon završetka utakmice došlo je do nereda na terenu, prvo među igračima jedne i druge momčadi, a onda su dva člana armenske delegacije uskočila s tribine u teren. Jedan je čak fizički nasrnuo na domaćeg igrača Vedrana Kazazića. Utrčali su u teren redari i policajci i sve se srećom ubrzo primirilo.

gol expired Tajnoviti Dalić to nikada nije napravio: Priprema li izbornik veliko iznenađenje? divider

Hrvatskom prvak u petak još ostaje ogled protiv makedonskog sastava Shkupi i moralo bi se dogoditi čudo da ispusti prvu poziciju.

U Elitnu rundu među 16 najboljih momčadi Europe vodi samo prvo mjesto u skupini.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider