Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razbjesnili javnost

VIDEO Bizarne scene u Njemačkoj: Ni jedna ni druga momčad nisu htjele napadati 12 minuta

Utakmica u četvrtom rangu njemačkog nogometa između FSV Frankfurta i Elversberga imala je 12 minuta praznog hoda...

FSV Frankfurt - ES Elversberg (Foto: Screenshot)

Rijetko bizarne scene dogodile su se na utakmici njemačke četvrte lige između FSV Frankfurta i SV Elverberga. Naime, poslije izjednačenja na 1:1 ni jedna ni druga momčad nisu se napadale punih 12 minuta jer im je odgovarao taj rezultat.

Preciznije, gosti nisu dali loptu 12 minuta, a domaćin ih nije napadao jer je tih 1:1 Elversbergu značilo promociju u treću ligu, a Frankfurtu ostanak u četvrtoj. Zbog svojih postupaka obje su momčadi optužene za nesportsko ponašanje…

gol expired Hrvatski talent postigao dva gola, Schalke izveo veliki preokret i vratio se u Bundesligu! divider

Braniči Elversberga dodavali su se među sobom 12 minuta, a napadači Frankfurta su ih pratili, a poslije posljednjeg sudačkog zvižduka zajedno su proslavili.

Remi dobar i jednima i drugima

Remijem su svoju "potjeru" ostavili na nedostižnoj prednosti uoči završetka prvenstva, Frankfurt je osigurao ostanak jer ima tri boda više od pratnje i puno bolju gol-razliku, a Elversberg praktički osigurao naslov u četvrtoj ligi.

To primirje nije naišlo na dobre reakcije na društvenim mrežama, a navijači osuđuju obje momčadi za 12 kukavičkih minuta.

Plaće igrača u Bayernu Nijemci objavili "platne razrede" u Bayernu: Stanišić u najnižem, Lewa jedini zarađuje više od 20 milijuna eura godišnje divider

"Elversberg nije želio odirati loptu unaprijed, a mi nismo željeli osvojiti loptu. Bod je bio dovoljan i nama i njima, što smo trebali učiniti", zapitao se sportski direktor FSV-a Thomas Brendel.

"Da je naša konkurencija bila u ovoj situaciji, uvjeren sam da bi identično postupili."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider