Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to mu neće pomoći

Frustrirani Isco se opet javno pobunio i odgovorio bivšem igraču Reala

Jedan od najboljih španjolskih igrača i dalje nema mjesta u prvih 11 Real Madrida.

Santiago Solari i Isco (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Otkad je Santiago Solari preuzeo momčad Reala Isco nije započeo niti jednu utakmicu u početnom sastavu. Jedan od najboljih nogometaša koje Španjolska ima uskoro će napuniti 27 godina i njegova karijera trenutno ne odgovora onome što se nje realno očekivalo.

Ako u Madridu nema mjesta, možda bi imao u Manchester Cityju ili Barceloni, klubovima koji su ga i ranije htjeli dovesti, u vrijeme dok je sličnih problema imao sa Zinedineom Zidaneom.Opet su krenule te priče koje sigurno gode nogometašu Reala.

No bivši veznjak madridskog kluba Ruben de la Red za As je rekao kako Real nikoga neće čekati, misleći na lošu formu Isca. Kaže kako bi nogometaš iz Malage morao dostići razinu svojih kolega.

''U potpunosti se slažem s De La Redom, ali kad ne dobivaš jednake prilike onda to mijenja cijelu stvar'', napisao je Isco putem svog Twitter profila i dodao:

''Bez obzira na sve to, nastavit ću raditi i boriti se za taj trenutak kada ta prilika stigne.''

Nije to prvi put da Isco putem društvenih mreža otvoreno kaže što mu je na pameti.

Nakon utakmice osmine finala Kupa protiv Leganesa, u kojoj unatoč izmijenjenom sastavu nije krenuo od početka, Isco je ''retvitao'' na svom profilu na Twitteru poruku koju je napisao jedan navijač, no s obzirom na osjetljivost njezina sadržaja, koji uključuje trenera Solarija, Španjolac ju je nedugo nakon toga obrisao.

"Stavio je Danija Ceballosa i Casemira koji su potpuno izvan forme. Stavio bi i sebe u igru iako je u mirovini već 20 godina, samo da ne mora staviti Isca", stoji u objavi koju je Isco praktički podijelio na svom Twitter profilu.

Isco je u remiju na Camp Nou ostao sjediti na klupi cijelu utakmicu, možda ga je Solari čuvao za subotnji derbi protiv Atletica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider