Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rimski dijamant

Bili su na rubu blamaže: Džeko spasio Romu u sudačkoj nadoknadi

Reprezentativac Bosne i Hercegovine zabio je za važne bodove u utrci za Ligom prvaka.

Edin Džeko (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Frosinonea poraženi su pred svojim navijačima od Rome sa 2:3 (1:2) u dvoboju 25. kola talijanske Serie A, a pobjednički pogodak postigao je Edin Džeko u posljednjoj minuti sučeve nadoknade.

Strijelci za Frosinone bili su Ciano (5) i Pinamonti (80), a za Romu je dva pogotka postigao Džeko (30, 90+5) te jedan Pellegrini (31).

U prvoj subotnjoj utakmici Torino je pred svojim navijačima svladao Atalantu sa 2:0 (1:0). Strijelci za Torino bili su Izzo (42) i Falque (46). Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi i odigrao je cijelu utakmicu za Atalantu kojoj je ovo bio drugi uzastopni poraz.

Vodeći Juventus ima 66 bodova, drugi je Napoli s 53, a treći Inter s 46. Milan je četvrti s 45, a Roma peta s 44 boda. Po 38 bodova imaju Atalanta, Torino i Lazio. Frosinone je predzadnji sa samo 16 bodova.

Šest od preostalih sedam utakmica 25. kola na rasporedu je u nedjelju, a sastaju se: Sampdoria - Cagliari (12.30 sati), Bologna - Juventus, Chievo - Genoa, Sassuolo - SPAL (15.00), Parma - Napoli (18.00) i Fiorentina - Inter (20.30).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider