Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva čekamo

Francuzi za Olimpijske igre 2024. pripremaju nešto neviđeno, oduševit će svijet

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomas Bach bio je među onima koji su pozdravili ideju otvaranja u središtu Pariza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tony Estanguet, predsjednik organizacijskog odbora Olimpijskih igara u Parizu 2024., rekao je 1000 dana prije početka Igara kako planiraju svečano otvaranje Igara 26. srpnja održati samom centru francuske prijestolnice, a ne na olimpijskom stadionu, kako je uobičajeno.

 

"Imamo još puno posla. Imamo još puno toga za koordiniranje, na primjer, s međunarodnim industrijskim udruženjima, uključujući detaljan program igara", rekao je Estanguet, bivši trostruki olimpijski i peterostruki svjetski prvak u kanuu na divljim vodama u intervjuu za francusku javnu televiziju.

gol expired VIDEO Šokantna završnica u Koprivnici: Hajduk zamalo stigao dva gola zaostatka, poništili mu gol za bod divider

Očekuje se da će konačan odgovor o lokaciji svečanog otvaranja Igara biti poznat do kraja godine, a jedna od predloženih opcija je i obala rijeke Seine.

gol expired Futsal klub iz Omiša star je samo šest godina, a slavi plasman među 16 u Ligi prvaka divider

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomas Bach bio je među onima koji su pozdravili ideju otvaranja u središtu Pariza. Godine 2018. otvorene su Olimpijske igre mladih u središtu argentinske prijestolnice Buenos Airesa, a Olimpijske igre obično su započinjale svečanošču na stadionima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider