Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj sapunice?

Francuzi tvrde: Mbappe sve dogovorio s Real Madridom

Najveća transferna sapunica približava se raspletu…

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Neizvjesnosti se bliži kraj, najveća transferna sapunica uskoro bi trebala biti okončana. Prema informacijama francuskog Foot Mercata, Kylian Mbappe se ovih dana dogovorio s Real Madridom.

Od kolovoza 2017. svakog prijelaznog roka spekulira se da će francuski napadač prijeći u redove Reala. Vrhunac je bio prije dvije godine kada se mislilo da je stvar riješena, no Mbappe je u posljednji trenutak produljio ugovor s PSG-om. Priča je samo stornirana, ne i završena. Već tjednima cijela se Europa ponovno pita kojim će putem krenuti 25-godišnji francuski napadač.

Dokaz da se stvari ubrzavaju, Foot Mercato vidi u Mbappeovim izjavama prije dva dana nakon PSG-ovog osvajanja francuskog Superkupa.

“Jako sam motiviran ušao u novu godinu, vrlo je važna. Moramo tražiti trofeje i uzeli smo jedan. Nisam još donio odluku, nisam se odlučio. No, dogovorom koji sam ljetos sklopio s predsjednikom, bez obzira na moju odluku, uspjeli smo zaštititi sve strane i sačuvati spokoj kluba za izazove koji dolaze, što ostaje najvažnije. Uskoro ću odlučiti, neće dugo trajati“, izjavio je Mbappe.

Foot Mercato ističe da Mbappe želi kontrolirati situaciju, no dodaje da je činjenica kako je postignut napredak u pregovorima s Realom.

Štoviše, francuski specijaliziran dnevnik tvrdi da je Mbappe prije nekoliko dana sve dogovorio s Realom. Španjolski mediji nedavno su pisali da je Real postavio rok Mbappeu za odluku, a to je 15. siječanj. Madriđani ne želi da im se ponovi priče od prije dvije godine kada su Mbappea već svi vidjeli u Realu, a na kraju je u posljednji trenutak promijenio odluku i produljio s PSG-om.

Bio je to težak udarac za imidž Kraljevskog kluba, koji nije navikao da ga tako vozaju. Ovaj put Real želi riješiti dilemu već u zimskom prijelaznom roku i ne želi čekati završetak sezone i istek Mbappeova ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider