Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
repriza finala

Francuzi teško protiv Švedske: U utorak im stiže Hrvatska

U utorak nas čeka repriza finala Svjetskog prvenstva

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski nogometaši započeli su pobjedom nastup u Ligi nacija svladavši u Solni Švedsku s 1-0, dok je Belgija pobijedila u gostima Dansku s 2-0.

Francuze je do pobjede odveo pogodak Mbappea u 41. minuti, a za svjetske prvake je u zadniim trenucima susreta Griezmann promašio kazneni udarac. Nije to bila uvjerljiv nastup svjetskih prvaka, kod kojih Hrvatska gostuje u utorak.

Belgijanci su potvrdili klasu slavljem u Kopenhagenu pogocima Denayera i Mertensa.

gol expired Dalić: Dobro smo prošli, poraz nas jako boli divider

Nogometaši Engleske pobjedom su započeli nastup u Ligi nacija svladavši, uz dosta sreće, u gostima Island s 1-0 golom u sudačkoj nadoknadi. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Raheem Sterling iz penala u 91. minuti, a potom je u zadnjim trenucima dvoboja Islanđanin Bjarnarsson je promašio kazneni udarac. Englezi su zadnjih 18 minuta igrali s igračem manje nakon isključenja Kylea Walkera. Ovo je bila i svojevrsna osveta Engleza Islanđanima, koji su ih eliminirali s prošlog EURA.

gol expired Lovren poslao znakovitu poruku suigračima: ''Ako se netko umorio neka preskoči Francusku, igrat će drugi'' divider

U Ligi C Crna Gora je na krilima dvostrukog strijelca Stevana Jovetića pobijedila u gostima Cipar s 2-0, a u gostima su slavili i Gruzija kod Estonije (1-0) i Luksemburg kod Azerbejdžana (2-1).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider