Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne podnose ga

Navijači bijesni: Bivši član Milanovih ultrasa potpisao za Inter

Iskusni stoper Francesco Acerbi stigao je na posudbu u Inter iz Lazija, a to nije dobro sjelo Interovim navijačima.

Francesco Acerbi (Foto: Instagram)

Talijanski doprvak Inter tragao je za novim stoperom u završnici prijelaznog roka, a nakon nekoliko propalih pokušaja, odlučili su se dovesti iskusnog Francesca Acerbija na posudbu iz Lazija.

Interovim navijačima ta se opcija najmanje svidjela jer je Acerbi svojedobno priznao kako je nekoć dijelio tribinu sa zloglasnim Milanovim ultrasima.

"Navijač sam Milana, bio sam član njihove grupe ultrasa Fossa dei Leoni. Išao sam s prijateljima na utakmice Milana na San Siro. Posljednja na kojoj sam bio bila je polufinalna utakmica Lige prvaka s Manchester Unitedom 2007.", rekao je Acerbi prije nekoliko godina u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

Svoju „pripadnost“ toj grupi osvježio je pri kraju prethodne sezone dok su se njegov aktualni klub Inter i klub njegovog djetinjstva Milan borili za Scudetto. Njegov tadašnji klub Lazio igrao je protiv kasnijeg prvaka Milana u 34. kolu protekle sezone i kako se utakmica bližila kraju na semaforu je stajao rezultat 1:1, koji bi Inter ostavila na čelu ljestvice.

Međutim, u 92. minuti Milan je poveo upravo poslije Acerbijeve pogreške, a njemu naizgled nije bilo žao, zbog čega je došao na udar žestokih kritika navijača Lazija, ali i navijača Intera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider