Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opisao svoj sjajan nastup

Vratila se reprezentacija: Heroj Tudor razočaran stvorenom atmosferom

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u Zagreb nakon gostovanja u Los Angelesu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se iz Los Angelesa gdje je u prijateljskoj utakmici slavila protiv Meksika s 2:1. Pobjeda je ostvarena s tvz. B reprezentacijom, za koju su neki igrači debitirali.

Dobro su raspoloženi na zagrebačkom aerodromu bili hrvatski reprezentativci, a ponosan je bio i Fran Tudor, asistent prvog i strijelac drugog gola.

"Mislim da odradili stvarno jednu odličnu utakmicu, prvih 45 minuta je stvarno bilo izvrsno. Kasnije smo malo pali sa snagom, ali u konačnici je to dovoljno da pobijedimo jedan dobar Meksiko sa svim zvijezdama. Presretan sam i zbog svoje igre i zbog ostalih igrača.

Dosta se stvarala negativna atmosfera oko tog putovanja, a mi smo znali da imamo određenu kvalitetu. Možda je Meksiko bio kvalitetniji, ali smo to uspjeli anulirati s trkom, zajedništvom i zalaganjem.

Ako se sjećate mog debija za Hajduk protiv Rijeke, isto tako sam presjekao jednu loptu pa sam promašio prazan gol. Evo sad sam iz teže situacije zabio.

Jednog dana naravno, u budućnosti se definitivno vidim u reprezentaciji", rekao je ponajbolji igrač Hajduka i najbolji pojedinac utakmice u LA-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider