Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav previd

VIDEO Nevjerojatna pogreška hrvatskog suca: Propustio svirati čisti gol, i to u 1. minuti susreta

Fran Jović sudio je utakmicu Konferencijske lige između Basela i Qarabaga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Basela pobijedili su Qarabag s 3:0 u susretu 6. kola Konferencijske lige i tako osvojili prvo mjesto skupine H.

Iako su gosti iz Azerbajdžana uvjerljivo izgubili, itekako su imali razloga za ljutnju nakon utakmice. Bili su jako nezadovoljni suđenjem hrvatskog suca Frana Jovića koji im je propustio dodijeliti čisti pogodak, i to u prvoj minuti susreta.

Tek što je lopta krenula s centra nogometaši Qarabaga opasno su zaprijetili. Napadač gostujuće momčadi Ibrahima Wadji izdržao je nalet domaćeg braniča i dodao u sredinu kaznenog prostora, ali nije uspio pronaći nikoga od svojih suigrača.

Prvi na lopti bili su Švicarci, uspjeli su to odbiti, ali samo do Abedallaha Zoubira koji to posprema u domaću mrežu. Gosti su već počeli slaviti, digli ruke u zrak, a onda je uslijedio šok! Iako je lopta jasno prešla gol crtu i završila u mreži, hrvatski sudac nije pokazao na centar, već da se igra nastavi.

gol expired Kopić pucao od ponosa nakon rušenja West Hama: "Ovo već postaje Dinamov standard" divider

Nogometaši Qarabaga nisu mogli vjerovati što se događa, prosvjedovali su kod hrvatskog suca, ali ništa se nije promijenilo.

Propust hrvatskog suca možete vidjeti OVDJE.

Inače, na ovoj utakmici nije se koristio VAR koji se više puta pokazao vrijednim u dvojbenim situacijama, ali ovo je bilo sve, samo ne dvojbena situacija. Bio je ovo, nažalost, veliki propust.

gol expired Od Barcelone do Šerifa: Dinamov ždrijeb je u ponedjeljak, evo koga sve Modri mogu izvući divider

Na ovoj utakmici Joviću su pomagali Hrvoje Radić i Luka Pušić, dok je četvrta sutkinja bila Ivana Martinčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider