Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je dramatično

FOTO Vatrogasci se probijali do južne tribine, Boysi zapalili stolice

Bad Blue Boysi zapalili su stolice na južnoj tribini poljudskog stadiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveći hrvatski derbi okončan je podjelom bodova. Hajduk i Dinamo odigrali su 1:1, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka bilo je dramatično na sjevernoj, ali i južnoj tribini poljudskog stadiona.

Gorjelo je nekoliko redova sjedalica u gostujućem sektoru gdje su bili smješteni Bad Blue Boysi, oko njih 550. Morali su reagirati vatrogasci, plamen se proširio velikom brzinom, ali, srećom, sve je brzo ugašeno.

Međutim, nije izgledalo niti najmanje ugodno. 

Također, na drugoj strani stadiona je gorjelo, zapalili su pripadnici Torcide mnoštvo oduzetih transparenata od suparničkih navijačkih skupina. 

gol expired FOTO Neočekivani "performans" Torcide: Na tribini su palili oduzete transparente, a iza svega stoje - Zagrepčani divider

Tijekom utakmice na tribinu su izvadili transparente raznih navijačkih skupina, pa tako vidimo one navijača Rome, Panathinaikosa, Zenita, Feyenoorda, CSKA te nekih srpskih i naravno hrvatskih klubova. No, nije to sve, to su samo oni koje smo okom na prvu uhvatili.

Što se tiče transparenata, dobili smo informaciju da su to transparenti koje je zagrebačka Torcida, koja ove godine slavi 30 godina od osnutka, oduzela tijekom tog razdoblja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider