Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijačka prepucavanja

FOTO Torcida izvjesila dvije poruke za BBB-e: "Postavljamo standard svima, pa tako i vama"

Na Poljudu se okupilo više od 30 tisuća navijača.

Galerija Poruka Torcide Poruka Torcide Poruka Torcide Torcida

Po drugi put ove sezone Hajduk je svladao Dinamo, a jedini pogodak na rasprodanom Poljudu zabio je Emir Sahiti.

Ulaznice za najveći derbi hrvatskog nogometa su planule, stadion je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a na tribinama se odvijala prava fešta. Pred sam početak susreta domaći su navijači pripremili impresivnu koreografiju kako bi proslavili rekordnu brojku od 100 tisuća članova.

Tijekom utakmice bilo je uobičajenog navijačkog prepucavanja, a Torcida je razvila dvije poruke za Bad Blue Boyse, koji su u velikom broju ispunili gostujući sektor na Poljudu:

Dario Melnjak na utakmici protiv Lokomotive Igra u obrani, a tek u 90. nastupu za Hajduk zaradio je prvi žuti karton divider

"Kolaps ste dizali, rugali se nama. Zdravkove titule slavit, bila je normala. Promijenila se ploča, Zagreb kodeks sanja. Postavljamo standard svima, pa tako i vama", glasila je jedna poruka, a druga ovako:

"Pred mumiju staru na kolina pali, disciplinskom sucu sva prava dali. Od mlohave borbe nema kruha, tko je za kompromis, bez zdravog je kluba".

Ivan Leko Bad Blue Boysi žestoko izvrijeđali Ivana Leku dok je bio ispred njih divider

Obje poruke odnose se na borbu navijača za Dinamo. Naime, prošlog tjedna održana je Dinamova skupština na kojoj su izabrani članovi Izvršnog i Nadzornog odbora, navijači su dobili dva člana u jednom te jednog člana u drugom odboru.

To je dvostruko manje nego što su Boysi tražili, no čini se da je došlo do kompromisa.

Iz redova navijača u Izvršni odbor ušli su Dubravko Skender i Ivan Nauković, dok je u Nadzornom odboru njihov predstavnik Saša Pavličić-Bekić, nekoć disciplinski sudac HNL-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider