Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio fotografiju iz bolnice

Rakitićev suigrač otkrio nove detalje o slučaju koji je sve potresao: Srpski nogometaš uskoro izlazi iz bolnice?

Nemanja Gudelj, srpski repezentativac i suigrač Ivana Rakitića, podijelio je nove detalje o svom bratu.

Nemanja Gudelj (Foto: Afp)

Dragiša Gudelj, srpski nogometaš koji je izgubio svijest na utakmici španjolske treće lige, javio se iz bolnice gdje je proveo noć pod strogim nadzorom liječnika.

Njego brat Nemanja Gudelj, poznati srpski nogometni reprezentativac i član Seville, oglasio se na službenom Instagram profilu podijelivši fotografiju svog brata iz bolnice i poruku zahvale:

"Želim izraziti iskrenu zahvalu u svoje ime i ime moje obitelji za ljubav i brigu koju su pokazali prema zdravstvenom stanju Dragija.

Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući intervenciji medicinskog osoblja Cordobe, a ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Krajica Sofija u Cordobi. I uz tešku situaciju, osjetili smo podršku i dobrotu, geste koje nikad nećemo zaboraviti.

Dragiša Gudelj Stigle nove informacije o srpskom nogometašu kojeg su sedam minuta oživljavali divider

Na kraju hvala bijelo-zelenim navijačima za svaku pjesmu podršku i za sve što ste učinili da vas Dragi još više voli", poručio je Nemanja Gudelj.

Podsjetimo, nesretni srpski nogometaš srušio se na travnjak nakon samo deset minuta igre. Liječnici su odmah pohitali u pomoć i krenuli s oživljavanjem koje je potrajalo čak sedam minuta. Srećom, došao je svijesti i tražio da se vrati na teren, ali, naravno, to nije došlo u obzir.

Sve su to igrači, ali i gledatelji u nevjerici promatrali. Mnogi su zaplakali, očekivali su ono najgore, ali posljednje informacije iz Španjolske, srećom, otkrivaju da bi uskoro mogao izaći iz bolnice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider