Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesno

FOTO Haaland je toliko dominantan da ga čak i suigrači sprdaju: Pogledajte što su mu napisali na loptu s kojom je zabio hat-trick

Trostruki strijelci tradicionalno poslije utakmice dobiju loptu s potpisima svih suigrača. Haaland ju je dobio za hat-trick West Hamu, ali imala je posebnu "posvetu."

Erling Haaland (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su West Ham 3:1 u 3. kolu Premier lige, a junak susreta bio je trostruki strijelac Erling Haaland.

Napadač Građana zabio je još jedan hat-trick u svojoj karijeri i za njega tradicionalno dobio loptu s kojom ih je zabio s potpisima svih suigrača.

To je tradicija u nogometnom svijetu i Norvežanin ih već ima 11 takvih samo otkako je došao u City, međutim ova je malčice drugačija.

Suigrač mu na loptu napisao "odj*bi"

Netko mu je na nju napisao "Fu*k off“, odnosno "odj*bi“ i "više mi je dosta potpisivati ti se na loptu, a Internet se zapitkuje, koji suigrač mu je to napisao? Nagađaju, Jack Grealish.

Počinitelj se još traži, ali jasno je zašto je čovjeku dojadilo stalno mu se potpisivati na loptu, naime ovo mu je bio drugi zaredom jer je prošli vikend protiv Ipswicha također ubacio tri komada.

Kovačićev i Gvardiolov suigrač toliko je dominantan da već i suigračima ide na živce, ove sezone nije zabio jedino u prvoj utakmici sezone, u Community Shieldu protiv Manchester Uniteda. U uvodnom kolu Premier lige zabio je jedan Chelseaju, a u protekla dva kola ukupno šest.

Haaland's new match ball against West Ham
byu/as_ninja6 insoccer

Tablica Premier lige:

Standings provided by Sofascore

Erling Haaland Haaland zabio hat-trick za novu Cityjevu pobjedu: Već ima 70 golova u Premier ligi divider

Sol Bamba Preminuo je Sol Bamba, bivši igrač nekoliko premierligaških klubova i reprezentativac Obale Bjelokosti divider

Torcida VIDEO Pogledajte kako je Torcida ispratila hajdukovce: "Idemo u Zagreb…" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook