Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
puno je policije

FOTO Atena opet pod blokadom: Na sud se dovode Boysi uz posebno pravilo

Na licu je mjesta reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat, a njegova javljanja uživo pratite u informativnim emisijama Nove TV.

Galerija Bad Blue Boysi Bad Blue Boysi Bad Blue Boysi +9 Bad Blue Boysi

Dio Atene opet je pod blokadom zbog Bad Blue Boysa. Danas je započelo saslušanje za 105 osoba koje su većinom Hrvati, pa policija, u strahu od napada huligana AEK-a, drži sve pod kontrolom.

Do nedjelje će trajati saslušanja uhićenih huligana, uz posebno pravilo, svaki dan po njih tridesetak u skupinama po 10 do 12 ljudi. Saslušanja vode tri istražitelja i nadamo se da bi sve trebalo biti gotovo u narednim danima.

Sukob BBB-a i Grka VIDEO Procurila nova snimka kaosa između Grka i Boysa: Dokaz da je bilo dogovora divider

U jutarnjim satima pojavile su se i prve fotografije dolaska Boysa pred sud. Ponovno ih je dočekala hrpa grčkih novinara i reportera koji posebno prate ovaj slučaj.

Bad Blue Boysi Bad Blue Boysi (Foto: VASILIS REMBA/EUROKINISS/Pixsell)

Policija je blokirala sve prilaze sudu jer postoji opravdan strah od moguće odmazde ili barem neke vrste protesta AEK-ovih navijača, koji će u 17 sati zajedno krenuti na sprovod preminulom kolegi. Tri sumnjive osobe u blizini suda jutros su uhićene iz predostrožnosti.

Na licu je mjesta reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat, a njegova javljanja uživo pratite u informativnim emisijama Nove TV.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider