Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OTKRIVAJU SE DETALJI

Florentino Perez: "Ono što je Mbappe tražio nitko nikad nije dobio niti će ikad dobiti"

Predsjednik Real Madrida otkrio je neke do sada nepoznate detalje iz pregovora s Kylianom Mbappeom.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

U samo par dana Kylian Mbappe je od igrača kojeg s velikim nestrpljenjem očekuje bijelo obojana polovica Madrida postao najomraženija osoba među istim tim ljudima.

Naravno, razlog toga je njegovo odustajanje od već gotovo dogovorenog transfera u kraljevski klub i ostanak u redovima Paris Saint-Germaina, gdje je dobio superbogati ugovor kakav po pitanju nekih dodatnih klauzula nikad nije viđen u povijesti nogometa.

To više nije bio isti Mbappe

O cijelim propalim pregovorima sad je prvi put progovorio predsjednik Reala Florentino Perez i to u razgovoru za El Chiringuito TV.

Luka Modrić i Kylian Mbappe VIDEO Modrić zagrlio Mbappea u tunelu, Španjolci otkrili što ga je pitao divider

"To više nije bio Mbappe kojeg sam htio dovesti. On je postao drugi igrač koji je očito promijenio svoj san. Promijenio se kad su mu ponuđene neke druge stvari. Našao se pod pritiskom i odmah postao drugačiji nogometaš. U Realu nitko ne može biti iznad kluba. On je sjajan igrač koji ima mogućnost osvojiti više toga nego drugi, ali zbog toga ne mislimo mijenjati svoje principe", rekao je Perez, objasnivši na što je točno time mislio:

"U jednom od razgovora rekao da je neće sudjelovati u sponzorskim aktivnostima za sponzore Reala koji nisu ujedno i njegovi osobni sponzori. Tako što nitko u povijesti ovog kluba nije tražio, a niti bi dobio. Nitko neće tako što nikad niti dobiti."

Nije siguran hoće li ponovno krenuti po njega

Potvrdio je Perez kako vjeruje da je kod Mbappea sigurno bitnu ulogu igrao telefonski poziv francuskog predsjednika Macrona, no nije siguran je li to bilo ključno u promjeni njegovih stavova.

Na kraju je otkrio nešto o tome hoće li za otprilike tri godine ponovno krenuti po Mbappea.

"Tko zna što se može dogoditi, za tri godine ćemo možda svi biti ćelavi", rekao je uz osmijeh, zaključivši:

"Mbappe kojeg sam ja htio je onaj koji sanja Real Madrid. Ovaj Mbappe nije taj. Mislio sam da ima neki san. Takvog igrača ne želim. Ovaj Mbappe nije moj Mbappe."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider