Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva kandidata

Evo gdje će se igrati finale Lige prvaka 2021.

Ruski i Njemački nogometni savez su za domaćine kandidirali stadion Zenita u Sankt Peterburgu, odnosno minhenskog Bayerna Allianz Arenu.

Niko Kovač i Hasan Salihamidžić s igračima Bayerna (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Rusija i Njemačka, konkretno Muenchen i Sankt Peterburg, izrazili su interes za domaćinstvo finala Lige prvaka 2021. godine, objavila je UEFA u četvrtak.

Prema UEFA-inom priopćenju, Ruski i Njemački nogometni savez su za domaćine kandidirali stadion Zenita u Sankt Peterburgu Krestovskij (kapacitet 65 000), odnosno minhenskog Bayerna Allianz Arenu (kapacitet 70 000).

Niko Kovač i Hasan Salihamidžić s igračima Bayerna (Foto: AFP) Niko Kovač i Hasan Salihamidžić s igračima Bayerna (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Konačnu odluku UEFA će objaviti u svibnju ili lipnju sljedeće godine. Za organizaciju finala Europa lige 2021. godine u igri su tri zemlje - Austrija (Beč), Gruzija (Tbilisi) i Španjolska (Sevilla).

Četiri zemlje su izrazile interes za organizaciju UEFA Superkupa - Belorusija (Minsk), Finska (Helsinki), Ukrajina (Kijev) i Severna Irska (Belfast), dok finale ženske Lige prvaka žele Češka (Prag) i Švedska (Goeteborg).

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider