Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pomoć Siščanima

Bruno Marić novi šef hrvatskih nogometnih sudaca, HNS odbio Poljud: Evo gdje će se igrati finale Kupa

Članovi Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza donijeli su ove srijede nekoliko važnih odluka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Zagrebu je ove srijede održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su čelni ljudi hrvatskog nogometa donijeli nekoliko važnih odluka.

Na sjednici su usvojeni Pravilnik o statusu trenera, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o licenciranju klubova, Pravilnik o izmjenama Pravilnika o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te Odluka o izmjenama i dopunama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Imenovani su članovi Komisije nogometnih sudaca: Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Pomoć potresom pogođenom području

Izvršni odbor donio je odluku kako će utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrana na stadionu HNK Gorica u Velikoj Gorici. Podsjećamo, za domaćina finala prijavili su se Hajduk i Gorica, jedni i drugi htjeli su da se završna utakmica Kupa za ovu sezonu odigra na njihovom stadionu, a na koncu je HNS udovoljio klubu iz Velike Gorice i odbio Splićane.

Donesena je i odluka o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider