Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
transfer iz benfice

Ovako je Hajduk potvrdio spektakularni transfer: Filip Krovinović napokon na Poljudu!

Hajduk je potvrdio svoje novo veliko pojačanje, Filipa Krovinovića.

Galerija Filip Krovinović (Foto: AFP) Filip Krovinović (Foto: AFP) Filip Krovinović (Foto: AFP)

Nakon što je preko hrvatskih i portugalskih medija ipak procurila vijest, ali tek na samom kraju transfera, Hajduk je potvrdio da je Filip Krovinović novo veliko pojačanje splitskog kluba.

Na Hajdukovoj stranici na Facebooku objavljen je video kojim se najavio dolazak plemenitog veznjaka kakav je nedostajao u momčadi.

Radi se o još jednom velikom poslu Hajdukova predsjednika Lukše Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa, koji su u hrvatski nogomet vratili još jedno poznato ime.

Kako saznajemo, Hajduk je Benfici platio milijun i pol eura odštete za sjajnog veznog igrača.

Benfica ga nije dala na posudbu početkom ljeta, no onda se dogodio incident s trenerom Jorgeom Jesusom koji je ipak pokrenuo stvari u dobrom smjeru za Filipa.

Krovinović se povezivao s Hajdukom nekoliko puta, još od vremena kad je igrao za Zagreb. Otkad je iz Rio Avea prešao u Benficu, pružao je sjajne igre do ozljede koja ga je udaljila od prvog sastava portugalskog velikana.

Potom je odigrao dvije sezone na posudbama u West Bromwichu i Nottingham Forestu, a cijelo to vrijeme povezivali su ga s Hajdukom.

Hajduk je ove godine već vratio Marka Livaju i Lovru Kalinića, koji su ostali i nakon prošle sezone, nakon dugo godina vratio se i iskusni Josip Elez, a u tišini su odrađeni transferi mađarskog reprezentativca Gerga Lovrencsicsa i prvog strijelca slovenske lige u prošloj sezoni Jana Mlakara, koji je debitirao u Prvoj HNL s dva pogotka.

Dva pogotka Jana Mlakara u debiju na startu Prve HNL

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider