Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje

Bomba iz Mostara, Zrinjski doveo srebrnog Vatrenog iz Rusije!

Filip Bradarić novi je igrač Zrinjskog iz Mostara.

Bradarić i Ćaleta-Car (Foto: Pixsell)

Hrvatski športski klub Zrinjski radi ozbiljan posao u bh. nogometu, dvostruki prvak iz prošle sezone prošao je prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali Slovan iz Bratislave je bio nepremostiva prepreka.

Ipak, Plemići imaju veliku šansu postati prvi klub iz bh. nogometa koji će zaigrati u skupinama europskog nogometa, u trećem pretkolu Europske lige čeka ih islandski Breidablik.

Torcida na Poljudu Poljud je rasprodan u rekordnom roku, ulaznice za PAOK planule u samo četiri sata divider

Punom parom se radi u Mostaru na pojačanjima, pogotovo u veznom redu gdje je nastala rupa nakon što je Petar Sučić vraćen u Dinamo. Poznata HNL imena došla su u Mostar, Dario Čanađija i Zvonimir Kožulj, a danas se Zrinjskom pridružio Filip Bradarić.

31-godišnji bivši Vatreni je bez kluba gotovo godinu dana nakon što je napustio Al Ahli, nudio se Hajduku, ali Bijeli su odlučili da im Bradarić neće trebati.

''HŠK Zrinjski Mostar s iznimnim zadovoljstvom želi potvrditi angažman Filipa Bradarića, 31-godišnjeg veznog igrača koji je danas potpisao ugovor do kraja sezone 2024/2025.
Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u redove prvaka stiže kao slobodan igrač, a HŠK Zrinjski će biti njegov sedmi klub u profesionalnoj karijeri nakon što je u 1. HNL igrao za HNK Hajduk i HNK Rijeka, zatim za Cagliari Calcio u Serie A i RC Celta de Vigo u La Ligi te za Al-Ain FC i Al-Ahli SFC u Saudijskoj Arabiji'', stoji na Facebooku Zrinjskog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider