Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SPREMA LI SE POJAČANJE?

Srebrni Vatreni iz Rusije raskinuo ugovor s klubom, spominje se da je pred vratima Hajduka!

Filip Bradarić od danas više niti službeno nije član saudijskog Al-Ahlija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sprema li se još jedan veliki povratak na Poljud? Ako ćemo suditi po onome što se već posljednjih tjedana govori, vrlo vjerojatno.

Naime, izvori bliski Hajduku već ranije prenijeli su informaciju kako se radi na transferu veznjaka Filipa Bradarića, odnosno njegovom drugom, ali ovim putem ipak pravom, povratku u klub.

Napokon je slobodan igrač

To do danas nije bilo moguće jer je unatoč svemu Bradarić i dalje bio pod ugovorom s Al Ahlyjem, što sada više nije slučaj. Srebrni Vatreni iz Rusije može pregovarati s bilo kime, no vrlo je vjerojatno da mu je povratak u matični klub prioritet.

Bradarić u Hajduku, čiji je produkt omladinske škole, nije uspio ispuniti svoj puni potencijal, nego je to napravio u Rijeci, gdje je došao 2015. godine te odmah izborio mjesto u udarnom sastavu. U Rijeci je proveo tri godine, osvojivši dvostruku krunu 2017. godine.

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji prešao je u Cagliari, no tamo se nije uspio izboriti za poziciju standardnog prvotimca.

Drugi povratak u Hajduk?

U Hajduk je čak bio posuđen tijekom sezone 2019./20., no nakon samo devet nastupa završio je u Celti iz Viga. Nakon 14 nastupa za Celtu završio je na Bliskom istoku, prvo na posudbi u Al-Ainu, a onda i transferom u Al Alhy.

Poput mnogih prije njega, Bradarić tamo nije dugo izdržao te je sad slobodan igrač, spreman se s 30 godina vratio u HNL te u svoj klub za koji je uvjeren da jedan drugom još nisu dali niti približno koliko su mogli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider