Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počele pripreme

Nikoličius otkrio: Dvojac iz prvih 11 otišao iz Hajduka, a Livaja ostaje

Mindaugas Nikoličius je otkrio da su Hajduk napustili Katić i Ferro, a radi se na ostanku Lovre Kalinića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka počinju s pripremama za novu sezonu u HNL-u i Europi. Pred Bijelima je prvi trening, a prije toga pred novinare su na Poljudu stali sportski direktor Mindaugas Nikoličius i trener Valdas Dambrauskas.

O odlasku Josipa Posavca iz kluba smo već pisali, a Nikoličius je otkrio kako su Hajduk zauvijek napustila dva stopera, Nikola Katić i Ferro.

''Danas je potpisan raskid ugovora s Josipom Posavecom. On više nije igrač Hajduka. To se događa u nogometu. On želi igrati i želim mu sreću i zahvalan sam što je odradio sve profesionalno.

Dugo Selo VIDEO Hrvatski trećeligaš dobiva spektakularan stadion, centar vrijedan 100 milijuna divider

Nadalje, Nikola Katić više nije s nama, prevelika je odštetna klauzula. Vraća se u Škotsku. Ferro se vraća u Benficu, i njemu zahvaljujemo i želimo svu sreću'', rekao je Nikoličius.

I dalje je pod upitnikom ostanak Love Kalinića koji se trebao vratiti u Aston Villu, ali njegova želja je ostanak na Poljudu.

''Što se tiče igrača, mogu reći da radimo na Lovri Kaliniću, jako želimo zadržati kapetana i sve tri stane to žele - i Aston Villa, i igrači, i mi. Nadam se da ćemo u nekoliko dana naći rješenje i da će ostati u Hajduku.''

Livaja ostaje

'Hajduk je veliki klub i imamo puno ponuda za naše igrače i uvijek odlučujemo što je najbolje za klub, za igrače, za sve tri strane. Livaja voli Hajduk, želi ostati u Hajduku, čini navijače sretnima', istaknuo je.

Vedran Ćorluka Ćorluka objavio ono što je mnogima promaknulo na utakmici Francuske i Hrvatske divider

Riječ je preuzeo trener Dambaruskas:

'Trebamo prestati pričati o Kupu. Odradili smo dobar posao, ali moramo se pripremati za budućnost. Da, igramo za trofeje, igramo kako bismo uveseljavali ljude i kako bismo imali razloge za slavlje, ali od danas moramo razgovarati o sljedećim utakmicama, treninzima, sastancima… Ono što smo napravili je dio prošlosti. Važno je za klub, ali ostaje u prošlosti. Trebamo se fokusirati na novu sezonu i nove izazove i pripremiti se kako bismo bili u što boljoj poziciji za pobjedu'', dodao je trener Hajduka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider