Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prolazi sve, ali on ne

Fenomen Rijekine momčadi: "Preživio je sve te čistke i sad im je donio izravno gotovo devet bodova"

Sergej Jakirović nije prvi koji je radio čistku u svlačionici Rijeke, ali ni on se nije mogao riješiti sjajnog Jorgea Obregona.

Nogometaši Rijeke doživjeli su brojne promjene otkad je Sergej Jakirović sjeo na klupu i zasad, čini se, plove ka izlasku iz krize i potpuno su se vratili u utrku za Europu pa je samo jasno kako je ta utakmica završila među temama 24. epizode podcasta Utakmicu po utakmicu.

Bilo je jasno otprilike koji bi igrači mogli napustiti Rujevicu ove zime, ali ime Jorgea Obregona bilo je pod velikim upitnikom. Njegov fenomen stavio je veliki upitnik i iznad glave Ivana Ljubića.

"Zanimljiv mi je fenomen Obregona, preživio je sve te čistke i još se uvijek drži. Ovaj gol Lokomotivi je nekako najobregnovski, lopta je prošla ispod golmana i ušla u malu mrežu. Ali, donio im je ove sezone direktno gotovo devet bodova. Znamo da ima kvalitetu i talent, s njim imaju širinu na svim pozicijama“, započeo je Ljubo pa istaknuo još jednu zanimljivu crticu:

"Zanima me što će biti s Matejem Mitrovićem, ipak je on svojedobno bio standardan hrvatski reprezentativac. Što on može donijeti tu u paru s Emirom Dilaverom, uz još sve ostalo što Rijeka ima.“

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u 24. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider