Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unatoč zabrani vlade

Španjolski prvoligaš poludio nakon neviđene gluposti: Pobjegao iz zemlje zbog zaručnice uz poruku ''ne mislim o ničemu''

Nogometaš Celte Fedor Smolov oglušio se na karantenu zbog pandemije koronavirusa i pobjegao iz Španjolske u Rusiju na 18. rođendan svoje zaručnice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fedor Smolov postao je drugi igrač svog kluba koji se oglušio na upozorenja za ograničenje putovanja zbog koronavirusa. Pogotovo jer je Španjolska jedna od najteže pogođenih zemalja u svijetu.

Nakon izbijanja smrtonosnog virusa, koji je dosad u Španjolskoj odnio odnio preko 12 tisuća života, klub je uputio igrače da ne odlaze u inozemstvo.

Do zabranjenog putovanja Smolova došlo je tjedan dana nakon što je njegov suigrač Pione Sisto zatečen kako vozi kući u Dansku, unatoč zabrani španjolske vlade.

Španjolski mediji tvrde da je Smolov privatnim zrakoplovom odletio u Rusiju kako bi prisustvovao proslavi 18. rođendana Marije Yumasheve. Očekuje se da će ruski igrač biti novčano kažnjen.

''Klub mu nije htio dopustiti putovanje, jer ga La Liga nije ovlastila za tako nešto, no on je odlučio napustiti zemlju s namjerom da se vrati nakon što riješi privatne stvari'', navodi španjolski AS.

Smolov, koji je Yumashevu zaprosio u siječnju, sugerirao je da je malo vjerojatno kako će mu biti dozvoljeno vratiti se u Rusiju dok traje pandemija koronavirusa.

''Ništa novo se ne može dogoditi. Ne mislim o ničemu i prihvaćam svoju situaciju'', poručio je ruski nogometaš.

Španjolska je u blokadi gotovo četiri tjedna nakon širenja koronavirusa u toj zemlji.

gol expired Seks-skandal engleskog reprezentativca: Eskort-dama otkrila sve detalje orgija divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider