Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
budućnost kraljeva

Real produžio s Modrićevim nasljednikom: Došao iz drugog plana i dobio astronomsku odštetnu klauzulu

U prvoj utakmici sezone nije bio ni na klupi, a sada je sve češće u prvih 11.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak madridskog Reala Federico Valverde produžio je ugovor s Kraljevskim klubom do 2025. godine. Odštetna klauzula 21-godišnjeg urugvajskog veznjaka iznosi 750 milijuna eura.

Zanimljivo, Valverde u prvoj utakmici sezone protiv Celte nije bio ni u zapisniku, ali u međuvremenu se probio do prve postave i produženja ugovora. Startao je u posljednjih pet utakmica i sve je važniji kotačić u planovima Zinedinea Zidanea.

gol expired Hrvatska preskočila europske prvake na FIFA-inoj ljestvici divider

Produženje ugovora dugoročno je ulaganje u budućnost – Luki Modriću su 34 godine i neće moći igrati vječno, a Valverde izgleda kao igrač koji bi mogao zauzeti njegovo mjesto. Svestrani veznjak kvalitetan je u oba smjera, a po vokaciji je primarno centralni vezni igrač.

Valverde je ponikao u Penarolu iz rodnog Montevidea, a debi za prvu momčad upisao je sa 17 godina. Real ga je ubrzo kupio za pet milijuna eura i poslao na kaljenje u drugu momčad. Čini se da bi to mogla biti sjajna investicija Madriđana.

gol expired Kovačićev gol postao hit na internetu: Oglasio se i Mateo, oduševljeni Lampard otkrio anegdotu i plan divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider