Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji li veći pehist?

Najnesretniji nogometaš na svijetu: Treći put zadobio stravičnu, najgoru ozljedu!

Brojni nogometaši imaju problema s ozljedama, ali malo koga su ovako uništile kao njega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napoli je službeno potvrdio kako je njihov lijevi bek Faouzi Ghoulam zadobio ozljedu prednjih križnih ligamenata koljena te je podvrgnut operaciji.

Radi se o najtežoj ozljedi u svijetu nogometa, jer kad jednom "odu" prednji križni ligamenti, onda to u pravilu iziskuje operaciju i dug proces oporavka, a nemali je broj igrača koji se poslije jednog loma prednjih križnih ligamenata nikad više nisu uspjeli vratiti na onu razinu na kojoj su bili prije ozljede.

Nesretnom Ghoulamu ovo se dogodilo već - treći put! Prvo je nastradao u studenom 2017., a zatim je na operaciji završio i u ljeto 2018. U oba navrata trebali su proći mjeseci i mjeseci prije nego li se vratio na teren.

Kroz tu kalvariju sada će proći po treći put i za njega je završena ne samo ova sezone nego neće biti na dispoziciji svom klubu niti u početku iduće.

Ghoulam je inače rođen u Francuskoj, nedavno je proslavio 30. rođendan, ali se odlučio da će igrati za Alžir iz kojeg su se u Francusku doselili njegovi roditelji.

Za Alžir je nastupio 37 puta i pritom postigao pet pogodaka, a što se klupske karijere tiče, igrao je za samo dva kluba: matični Saint-Etienne i Napoli koji ga je posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka 2014. doveo za odštetu od samo pet milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider